Familiile nevoiaşe din Giurgiu vor primi şi în acest an, lemne de foc din partea municipalităţii

Familiile nevoiaşe din Giurgiu vor primi şi în acest an, lemne de foc din partea municipalităţii

De circa două săptămâni, Primăria Municipiului Giurgiu, prin Societatea Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi a demarat acţiunea de distribuire de lemne de foc pentru giurgiuvenii cu venituri reduse. Este al doilea an consecutiv în care municipalitatea acordă un astfel de ajutor familiilor nevoiaşe, fiind vorba despre o cantitate de aproximativ 500 de kg de lemne de foc. Materialul lemnos provine de pe urma tăierii copacilor de pe domeniul public, respectiv a duzilor, plopilor, salcâmilor sau a teilor îmbătrâniţi ori care puneau în pericol siguranţa cetăţenilor.
Lemnele de foc au aviz de însoţire şi sunt oferite gratuit familiilor cu venituri reduse, beneficiarii semnând la primire pentru cantitatea de material lemnos care le este adusă la domiciliu, de către angajaţii de la Spaţii Verzi. Până în prezent, de circa două săptămâni, zeci de beneficiari au primit deja cantitatea standard de combustibil solid, urmând ca până la finalul programul de distribuire, circa 250 de familii sau persoane singure să se poată bucura de acest sprijin material.

Ultima modificare: 17.10.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Comandamentul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit pentru stabilirea Planului de Deszăpezire în sezonul rece 2013-2014

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.